Снимка: /личен архив на Олег Сиромятников, Военен осведомителАудиозапис разкри, че преподавател в Пермския

...
Снимка: /личен архив на Олег Сиромятников, Военен осведомителАудиозапис разкри, че преподавател в Пермския
Коментари Харесай

Преподавател в Пермския университет продължи лекция по време на убийствата

Снимка: /личен списък на Олег Сиромятников, Военен информатор

Аудиозапис разкри, че учител в Пермския университет е траял лекцията си по време на вчерашното нахлуване, при което първокурсник откри огън и умъртви няколко души. Преподавателят Олег Сиромятников е пренебрегнал изключителното състояние и е траял да преподава, разкри уеб сайтът
На записа се чува, че майката на един от учениците влезе в класната стая с думите: „ Извинете, апелирам, има незабавна обстановка - мъж с оръжие, пукотевица. Мисля, че би трябвало да затворим. " В отговор на това учителят отговоря „ Затвори “ и продължи урока.
След минута и половина на аудиозаписа се чува поредност от пляскания, сходни на звуците на изстрели.
През цялото това време учителят продължаваше да чете лекции. Това продължава даже и когато в медиите си обществените мрежи се появяват известия за злокобната офанзива. Аудиторията чете към този момент оповестените в обществените мрежи известия за стрелеца и нуждата да се барикадират под бюрата. В отговор на всички оферти за блокиране на вратите с бюра той сподели: „ Не, добре, дано да се заемем съществено, това е обучение “. Учениците и един от родителите продължиха да описват детайлностите за протичащото се, в отговор на което учителят зададе въпроса: „ И какво от това? “ След това записът се приключва.
В различен запис професорът се чува да приказва по телефона, евентуално с декана. След това телефонният събеседник сподели, че службата за сигурност към този момент е напуснала, а учителят сподели: „ Продължете да работите. Чухте ли напътствието на декана? Продължете урока си. "
„ Просто не привличайте внимание “, сподели учителят на аудиторитята след телефонен диалог. „ Четете по -малко злословия и други неща “, прави забежка той.
„ Моят преподавател Олег Иванович Сиромятников не реагира по никакъв метод на това известие и продължи да води двойката “, сподели един от учениците пред кореспондентите на студентската Yo-Media. „ Освен това той направи забележка към майката на момичето, заради обстоятелството, че тя го отвлича от двойката. В отговор на нашето предложение за пренасяне на бюрата той сподели, че по този начин или другояче няма да помогне “, добавя студентът.
Самият Олег Сиромятников в диалог с публицист на 59.RU сподели, че в тази обстановка е постъпил вярно.

превод Petel.bg

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР